Jadłospis na wynos 20.09.2021 – 24.09.2021

PONIEDZIAŁEK
20.09.2021

Bitki wieprzowe 1 150 g
Kasza gryczana – 200 g
Surówka z selera i brzoskwini 7,9 – 120g

Alergeny: zboża (1), mleko i produkty mleczne (7), seler (9)

WTOREK
21.09.2021

Barszcz czerwony – 400 ml
Sałatka z mozzarellą 7,8– 180 g

Alergeny:  mleko i produkty mleczne (7), orzechy drzewne (8)

ŚRODA
22.09.2021

Pierogi z serem i musem truskawkowym1,3,7 – 350 g  (danie wegetariańskie)

Alergeny: zboża (1), jajka (3), mleko i produkty mleczne (7)

CZWARTEK
23.09.2021

Zupa krupnik 9 – 400 ml
Sałatka z sera żółtego szynki i makaronu 1,7 – 180 g

Alergeny:  zboża (1), mleko i produkty mleczne (7), seler (9)

PIĄTEK
24.09.2021

Ryba pieczona w płatkach kukurydzianych  1,3 ,4– 150 g
Ziemniaki pieczone   – 200 g
Surówka z kwaszonej kapusty – 120 g

Alergeny: zboża (1), jajka (3), ryba (4)

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *